3 Veckor har gått
Hej bror!
vart ska du vara de tre sista veckorna nu när du e klar på ramiros?
haha du har helt rätt i det där att man inte gillar något bara för att vet att de e något konstigt. själv e jag precis likadan.. vad e de "konstigaste" du ätit hittills?
hoppas du har det toppe, låter så!! kramar
jag ska till en tapas bar i 3 veckor där jag kommer lära mig laga spansk mat och tapas, ramiros jobbar med nya moderna tekniker och molekylär gastronomi. ja visst är det så. de har gett mig saker och ba smaka, sen så var det skit gott, sen sa de att de var tuppkammen från tuppen och då blev jag lite äcklad för att det är inget man äter i mina ögon, men jag lär ig och börjar tycka om flera olika saker. =) det är skit bra ! lär mig hur mycket som helst.
Wow - du har verkliget fått vara med om en hel del, fantastiskt. Vi käkar ju egentligen allt på djuren men vi kallar det falukorv! Det här låter så mycket godare och bättre;=))
Ta med dig alla dina erfarenheter och din underbara inställning och kör hårt på det nya stället!!
Vi har faktiskt ett ganska konstigt mat och råvarutänk i Sverige. Det måste vara det mest naturliga att ta reda på hela djuret, fast det verkar just nu som det är på väg att hända även här. I alla fall på lite "bättre" restauranger, som en del i den ekologiska, närproducerade och hållbar miljö trenden som råder.
Svenska har inte samma matvana och inte samma matkultur så jag tror aldrig att svenska kommer äter hela djuret. Inälvsmat är inte svenssons grej.
Ekologisk eller närodlad är inget nytt för oss som bor på ett island.
Det är roligt när ni pratar om råvaror storlek. Jag försöker odlar nu, men det är hopplöst i det här fantastiska klimat.
Ha det gott
nej men om man tänker efter så äter vi ju lever, hjärna fötter med mera, varför inte ta de andra delarna och försöka att göra det till en vana? jag tror nog att det kommer till svergie, vi har så mycket influenser från andra matkulturer och det kommer nog till svergie"