normal vecka på jobbet:)

Jag har nu jobbat i två dagar har inte gjort så mycket, pågrund av det nya schemat. jag var med på servicen igår och hadde barn mat stationen och hjälpte markus på förrätterna, det var kul, det är alltid kul att jobba med markus:) sen idag så har jag hjälpt till men att preppa inför lunchen skära up tomater, gurkor och paprikor, sen skivade jag också tomater. sedan fick jag i uppgift att göra en tomat sallad där skulle jag skära tomaterna i brunoise, och finhacka mycket persilja, sedan skulle jag blanda i citronett och gremolat. men jag var även tvungen att lägga till lite riven vitlök i för att gremolatan g´hadde inte så mycket vitlök i sig, sedan så skulle jag så klart ha i salt och peppar:) sen fick jag stycka brownie, fast det jobbiga var att han som hadde gjort den hadde bränt ytan på den så jag var tvungen att skära bort det med, och det sa dem när jag hadde redan plastat allt och den skulle in i kylen, så det sög ganska mycket men ah.. det är bara att göra om så att det blir rätt:) sedan fick jag börja städa i köket. Markus gav mig en omäjlig uppgift, jag skulle ut med sopporna och en av dem vägde så mycket att jag var tvungen att välta sopptunnan för att få ut soppåsen, men jag fick den till sopprumet och jag är stolt över mig själv för att den var aptung:) sen fick jgahjälpa med fixa färdigt allt till ikväll, vi har grillbuffé på fredagar. sedan sluta jag :) väldigt skönt.

Kommentarer
Postat av: anders eldö

Ursäkta att jag inte har kommenterat din blogg förr än nu... Det låter som om du har haft det jätte bra och att du har lärt dig en hel del, mycket om hur det fungerar i ett restaurangkök på riktigt. Kul att du har hunnit med en del annat också. Har du ätit något mer gott förutom korvarna som du berättade om i telefon?

2010-07-25 @ 16:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0